1. představení KMD: Chaos v Komorní Činohře

…Roztrhla jsem jí ramínko šatů. Chytila jsem ji za vlasy. Praštila jsem jí hlavou o tu skleněnou barovou desku. Opakovala jsem tento pohyb, dokud se ta deska nerozbila. Dostala jsem dost tučnou pokutu a ještě dneska splácím operaci, na kterou ta žena musela se svým obličejem. Potom jsem se vrátila ke stolu a dopila svého Blue Angela. O měsíc později požádal Leo o rozvod…

KMD – 1. představení (12. 11. 2019)

Komorní Činohra v Divadelním klubu Troníček 

Mika Myllyaho: Chaos

 

Prvním divadelním představením v nové sezóně byla pro dvacítku členů, kteří se počátkem školního roku do Klubu mladých diváků na naší škole přihlásili, drsná a temná komedie “Chaos”. Finský dramatik, herec a režisér Mika Myllyaho (1966)  v ní vypráví o třech ženách kolem třicítky (ve hře je v režii Jiřího Bábka ztvárnily Ivana Machalová, Kristýna Hlaváčková a Diana Šoltýsová), které ztrácejí kontrolu nad svými životy a nakonec skončí v totálním chaosu. Postavy válčí se svými osobními problémy, stejně tvrdě jako s krutou společností. Svou sílu a odolnost čerpají ze svého pevného přátelství a vzájemného pochopení. Ale dokonce i v těch nejkrutějších a nejmrazivějších situacích najdou místo pro humor a vtip.

Komorní Činohra (KoČ) je moderní činoherní divadlo, které se ve své inscenační tvorbě zaměřuje především na současnou světovou dramatiku. Většinu textů uvádí v české, někdy také světové premiéře. Komorní Činohra má zázemí v Divadelním klubu Troníček.

Chaos v Komorní Činohře

2. představení – čtvrtek 5. prosince 2019 – Švandovo divadlo – Oscar Wilde: Obraz Doriana Graye 

Skip to content